Proefles

Een proefles meedoen kan uiteraard, maar enkel als er plaats vrij is op de gekozen locatie. Kindjes die op voorhand effectief willen inschrijven hebben uiteraard voorrang. Na afloop van de proefles kan je aangeven of je verder wenst deel te nemen aan de volgende trainingen. Indien je beslist van in te schrijven zal deze training aangerekend worden. Indien je beslist van niet in te schrijven was deze training gratis. Indien je graag een proefles wenst mee te doen dien je dit te melden via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Inschrijven

Inschrijven kan je doen op deze website onder de link 'Inschrijven' door de te klikken op de gekozen locatie (aangeduid met een blauw bolletje) en de gevraagde gegevens van je zoontje/dochtertje in te vullen. Hierna gaat jouw aanvraag in behandeling en ontvang je tijdig de melding indien je inschrijving wordt goedgekeurd of dat je op de wachtlijst komt te staan (indien de inschrijvingen op de gekozen locatie volzet zijn). Indien je inschrijving wordt bevestigd ontvang je tijdig een bevestigingsmail met verdere informatie.

Inschrijvingen volzet ?

Indien de inschrijvingen volzet zijn op de door jouw gekozen locatie kom je op de wachtlijst te staan en houden wij je verder op de hoogte indien er een plaats vrijkomt of wanneer de inschrijvingen starten voor de volgende lessenreeks.

Indeling

Bij inschrijving kan je je voorkeursgroep aanduiden. De effectieve groepsindeling volgt later en wordt bepaald op basis van de leeftijd, reeds eerder deelgenomen lessenreeksen en je aangegeven uur van voorkeur. Mogelijk zal je zoon of dochter dus op een ander uur worden ingedeeld dan jij hebt aangeduid. 

Missen van een training

Indien je voor aanvang van de lessenreeks (uiterste datum: zie infobrochure) kan aangeven welke training je niet kan deelnemen zal er een herberekening volgen van het inschrijvingsgeld. Indien je tijdens de lessenreeks aangeeft dat je een bepaalde training niet kan zal er geen herberekening volgen tenzij bij ziekte met geldig doktersattest.

Kan ik instappen als de lessenreeks al bezig is

Uiteraard kan je instappen als de lessenreeks al bezig is (indien er plaats vrij is). Het inschrijvingsgeld zal dan berekend worden op het aantal trainingen dat je kan meedoen.

Afgelasting training

Wanneer wij omwille van praktische omstandigheden een training dienen te annuleren zal er in eerste instantie een inhaaltraining georganiseerd worden. Indien er geen inhaaltraining georganiseerd kan worden zal het lesgeld van deze training (€ 9) teruggestort worden. 

Uitschrijven

Uitschrijven is niet mogelijk, tenzij met geldige reden (ziekte, blessure od.). Indien wij hierin toestemmen zal slechts een gedeelte van het inschrijvingsgeld teruggestort worden.  

Wat neem ik mee

Zie afbeelding